Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Brașov are un nou manager

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Brașov are un nou manager. FOTO CJ Brașov

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Braşov are un nou manager, în persoana economistului Constantin-Ciprian Carapcea, cel care din anul 2015 a ocupat postul de director financiar contabil al acestui spital.

Joi, 26 octombrie, acesta a preluat oficial atribuțiile de conducere pentru următorii patru ani, odată cu semnarea contractului de management încheiat cu UAT Județul Brașov, reprezentat prin președintele Consiliului Județean, Şerban Todorică-Constantin.

Contractul de management a fost încheiat în urma promovării de către Constantin-Ciprian Carapcea a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Maternităţii braşovene, care a avut loc la începutul acestei luni.

Preşedintele CJ l-a felicitat pe noul manager şi i-a urat mult succes în activitate şi în implementarea tuturor proiectelor investiţionale care se desfăşoară la Maternitatea braşoveană.

„Standardul managerial este unul foarte înalt la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea», care a devenit în ultimii ani un exemplu la nivel naţional pentru serviciile medicale de înaltă performanţă ce rivalizează cu cele asigurate de unităţile spitaliceşti private. Am încredere că domnul manager va putea menţine la cote înalte ştacheta performanţei profesionale şi va reuşi să ducă la bun sfârşit proiectele investiţionale pe care le avem în implementare pe partea de modernizare şi eficientizare energetică, dar şi în ceea ce priveşte dotările cu echipamente şi aparatură medicală”, a declarat Şerban Todorică-Constantin.

„Sunt onorat pentru încrederea acordată, mulţumesc pentru oportunitatea de a manageria unul dintre cele mai importante spitale din judeţul Braşov şi chiar din regiune, şi am încredere că împreună cu echipa de conducere şi cu sprijinul tuturor colegilor care lucrează în cadrul Maternităţii voi putea realiza criteriile de performanţă pe care mi le-am asumat prin acest contract”, a spus noul manager.  

De profesie economist, cu experienţă în gestionarea domeniului sanitar încă din anul 1999, Constantin-Ciprian Carapcea a absolvit în anul 2018 programul de perfecţionare „Management spitalicesc” la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*