DRnews TV: Dr. Elena Tunariu de la Ovidius Clinical Hospital, despre cum se realizează bronhoscopia

Dr. Elena Tunariu de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu

Dr. Elena Tunariu, medic specialist pneumologie la Ovidius Clinical Hospital, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la DRnews TV.

Cu acest prilej, Dr. Elena Tunariu a vorbit despre bronhoscopie, când este recomandată o asemenea intervenție și cine poate acest lucru.

Medicul specialist a explicat cum se realizează această procedură, care sunt pașii care trebuie urmați de pacienți pentru a face bronhoscopie la Ovidius Clinical Hospital.

De asemenea, Dr. Elena Tunariu a spus și dacă sunt contraindicații și dacă după această intervenție există efecte adverse.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*