DRnews.ro: Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie la OCH: „Întotdeauna, pentru mine, pe primul plan vine pacientul”

Dr. Valentin Leica de la OCH. FOTO Paul Alexe

Jurnalistul Paul Alexe l-a avut invitat, la DRnews TV, pe Dr.Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie. Recent, acesta s-a alăturat echipei de cardiologie de la Ovidius Clinical Hospital (OCH).
Format ca medic în cadrul Facultății de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța, Dr. Valentin Leica s-a specializat în medicină internă, cardiologie și cardiologie intervențională în prestigioase centre medicale din Germania, precum AMEOS Hospital – Aschersleben, Spitalul SLK – Bad Friedrichshall și Spitalul BBT – Öhringenunde, unde și-a desfășurat activitatea în ultimii 12 ani.
Discuția s-a purtat în jurul carierei medicale a Dr. Valentin Leica, a experienței dobândite în spitalele din Germania și a motivului care a stat la baza deciziei de a reveni în țară, în sistemul medical privat românesc.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*