Ovidius Clinical Hospital anunță gratuități și reduceri semnificative de preț după semnarea noului contract cu CJAS

Ovidius Clinical Hospital - OCH - Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidius Clinical Hospital - OCH - Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ovidius Clinical Hospital anunță gratuități și reduceri semnificative de preț după semnarea noului contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Ovidius Clinical Hospital (OCH), cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, a semnat un nou contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, care aduce numeroase beneficii pentru pacienți. Contractul-cadru pentru anul 2023 reglementează condițiile de acordare a asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Astfel, pacienții asigurați beneficiază acum de mai multe servicii medicale gratuite și de scăderi semnificative la plata contribuției personale pentru intervențiile chirurgicale.

Pacienții asigurați care se adresează OCH au acces la peste 150 de servicii medicale gratuite în 15 specialități diferite. De asemenea, serviciile chirurgicale beneficiază de reduceri de preț între 20% și 70%, ceea ce duce implicit la o reducere semnificativă a contribuției personale a pacienților.

Mai exact, pacienții asigurați care se prezintă la OCH pot beneficia de gratuitate în cadrul specialităților precum cardiologie, radioterapie, oncologie medicală, hematologie, pneumologie, chirurgie generală, ORL, imagistică medicală, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, nefrologie, reumatologie, recuperare medicală și urologie.

Aceste servicii gratuite includ consultații de specialitate, analize de laborator, investigații imagistice de înaltă performanță, tratamente medicale, îngrijire și monitorizare de specialitate. În plus, pacienții beneficiază de scăderi de preț pentru diverse intervenții chirurgicale, ceea ce face ca contribuția personală a acestora să fie mult mai mică.

Prin aceste măsuri, spitalul privat își propune să asigure accesul la servicii medicale de calitate pentru un număr cât mai mare de pacienți și să contribuie la îmbunătățirea sistemului de sănătate din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*