DRnews este o publicație online editată de echipa cu o experiență de peste 25 ani, coordonată de jurnalistul Adrian Boioglu.

Conținutul de calitate este cel din informații verificate. Emisiunile, știrile, reportajele, interviurile de pe DRnews sunt scrise de jurnaliști cu experiență, care nu fac rabat de la calitate în favoarea mondenităților și a bârfelor.

Acestea sunt articolele pe care vrei să le distribui pe Facebook, pe care vrei să le citești și să le împărtășești cu toată lumea.

Vei găsi aici știri din toată România sau care îi interesează și pe români și nu numai, reportaje care merită citite, editoriale și video editoriale cu opinii pertinente, dar și interviuri sau informații sociale și politice în măsura în care acestea afectează sănătatea.

Informațiile sunt întotdeauna verificate, articolele sunt documentate temeinic, iar titlurile nu sunt doar un click-bait. Nu vei vedea pe DRnews atacuri la persoană sau materiale de umplutură – horoscop, bancuri, matrimoniale, conținut pentru adulți, materiale îndoielnice sau ilegale.

DRnews este o publicație care își respectă cititorii

Ai cele mai importante informații utilitare, preluări de comunicate de presă care te interesează. Aici găsești video și fotografii de calitate în aproape toate reportajele și interviurile pentru că viitorul este legat de o experiență multimedia completă.

Experiența jurnaliștilor care fac parte din echipa DRnews se întinde pe mai bine de 25 ani, așa că unul dintre principiile noastre este să nu înșelăm încrederea cititorilor. Nu vei vedea titluri înșelătoare, nu vei găsi informații greșite sau mincinoase și nici nu te vei lovi de mondenități decât în măsura în care prezentarea lor în paginile acestui portal este relevantă pentru public.

Tocmai de aceea cerem cititorilor și celor care vor să comenteze la articolele publicate pe DRnews să își folosească o adresa de email reală și să ofere valoarea în plus printr-o dezbatere civilizată. Oferim respect și cerem același lucru de la cititorii portalului.


Vrei să citești și altceva pe DRnews? Vrei să ne dai un pont sau să ne trimiți o informație relevantă? Ai la dispoziție un număr de WhatsApp și o adresă de email.

WhatsApp: +40732 936 899

email: contactdrnews.ro 


Vrei să intri în contact cu echipa de marketing DRnews? Profesioniștii în domeniul advertorialelor și campaniilor media vor fi alături de tine.

DRnews face parte din portofoliul CityDigital Agencywww.CityDigital.ro

telefon: +40 (724) 543 299

email: marketingcitydigital.ro

DRnews este marcă înregistrată. Folosirea acestui nume, fără acordul scris al deținătorului mărcii, este ilegală.