DRnews.ro – Informații corecte pentru sănătatea ta

Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital
Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital

Trăim vremuri în care informația corectă poate să ajute enorm. O pandemie este hrănită de neștiință, de zvonuri, de presupruneri și de neîncrederea în cadrele medicale. Tocmai de aceea, echipa DRnews.ro și-a propus să vină cu o abordare sănătoasă.

Ce este DRnews? O publicație online de știri, reportaje și emisiuni pe teme medicale editată de aceeași echipă care are în portofoliu și CTnews, TLnews, BizPLUS, GoNEXT, CLnews, ILnews și multe alte publicații regionale și naționale. Toate acestea sunt urmărite și apreciate de sute de mii de cititori din toată lumea. Iar astăzi, 1 februarie 2022, trustul media CityDigital lansează încă o publicație, a zecea din portofoliu.

Poate că te întrebi: de ce avem nevoie de încă un site pe teme medicale? Nu suntem bombardați de informații despre pandemie? Așa este! Suntem bombardați, dar informațiile corecte te ajută să fii mai sănătos. DRnews îți oferă exact acele știri de care ai nevoie, fără teorii alarmiste, fără conspirații.

Numele de DRnews vine de la “Doctor News” – știri sau informații cu și despre doctori. Este despre activitatea cadrelor medicale în care ne-am pus speranța, cei care ne ajută să trecem peste momentele dificile, dar și cei care fac – de multe ori – minuni. Pe ei îi prețuim și despre ei vrem să scriem.

Echipa DRnews este formată din jurnaliști cu o experiență de peste 25 ani și ne mândrim cu asta.

Pornim la drum împreună pentru a vă fi alături atunci când căutați informații corecte, știri serioase și vești bune din lumea medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*