DRnews TV: Dr. Mihaela Pundiche, Medstar Constanța: “Asistăm la o creștere a numărului de cazuri de tromboze superficiale la pacienți post Covid 19”

Dr. Mihaela Pundiche. FOTO Victor Radu

Mihaela Pundiche, din cadrul Medstar General Hospital Constanța, este medic primar chirurgie generală cu o supraspecializare în flebologie (ramură a medicinei care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor sistemului venos). Doctorul a fost invitatul jurnalistului Victor Radu, în cadrul emisiunii de la DRnews TV.

Medicul a atras atenția că studiile arată că în ultimul an s-a înmulțit numărul cazurilor de tromboze superficiale la pacienți post Covid 19 cărora li s-au administrat și vaccinurile împotriva acestui virus. Mihaela Pundiche spune că este îngrijorător faptul că mulți dintre aceștia sunt tineri și nu au un teren genetic favorizant al acestei afecțiuni.

Mihaela Pundiche a vorbit pe larg despre cauzele afecțiunilor sistemului venos, dar și despre tratamentele chirurgicale pe care spitalul constănțean Medstar le pune la dispoziția pacienților.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*