DRnews TV Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice: “Ne adresăm întregului spectru de vârstă al refugiaților ucraineni, însă focusul este pe copii și pe bunăstarea lor psiho-emoțională”

Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice. FOTO Mitică Raftu

Președintele Centrului pentru Resurse Civice, Cosmin Bârzan, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la DRnews TV.

Cu o experiență îndelungată în organizarea acțiunilor civice, având drept scop sprijinirea celor aflați în nevoie, Cosmin Bârzan coordonează activitatea a aproximativ 40 de oameni în cadrul CRC. În ultimul an, s-a confruntat cu o nouă provocare: prezența refugiaților din Ucraina. În ce mod s-a implicat în ajutorarea refugiaților ucraineni, dar și ce alte activități se desfășoară în cadrul Centrului pentru Resurse Civice, în discuția de la DRnews.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*