Pe o piață a produselor pentru digestie de circa 30 de milioane de euro, PlantExtrakt lansează VerdioGast

PlantExtrakt lansează VerdioGast. FOTO Raspberry Communication

PlantExtrakt, cel mai mare producător român de extracte gemoterapice și singurul producător local de medicamente homeopate, parte a grupului Europlant, anunță lansarea VerdioGast®, un produs natural pentru digestie, cu triplă acțiune. Pe o piață dedicată produselor pentru digestie în valoare de cca. 30 de milioane de euro, VerdioGast® este alternativa din plante la obiceiurile curente de consum. Astfel, compania mizează că noul produs va acapara cca. 3% din valoarea pieței de profil, în următorii 5 ani.

“Lansarea VerdioGast® survine într-un context al unei piețe în creștere continuă, în care consumatorii caută produse ce oferă beneficii clar conturate, perfect adaptate cerințelor lor curente. Estimăm că noul nostru produs va capta, în acest an, o cotă de piață de aproximativ 1%, urmând ca în următorii 5 ani să ajungă la 3% din totalul pieței. Aceste proiecții se bazează în primul rând pe interesul tot mai crescut al consumatorului român pentru produsele naturale”, a subliniat Liviu Ungureanu, Director General al PlantExtrakt.

Potrivit afirmațiilor sale, piața relevantă pentru VerdioGast®este cea a produselor pentru digestie, unde majoritatea opțiunilor sunt OTC (medicamente care se pot elibera fără prescripţie medicală), dar și suplimente alimentare sau dispozitive medicale.

VerdioGast® se remarcă prin tripla sa acțiune, pentru buna funcționare a stomacului, pancreasului și ficatului. Astfel, susține digestia alimentelor, reduce senzația de plenitudine gastrică și contribuie la buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare. Este un produs cu ingrediente active 100% naturale, din plante, fără pancreatină sau bilă de origine animală, fără substanțe chimice de sinteză sau organisme modificate genetic. În plus, VerdioGast® este conceput pentru a putea fi utilizat și de către persoanele sensibile.

“Indigestia, numită științific dispepsie funcțională, reprezintă o problemă semnificativă pentru un procent impresionant de consumatori, afectând până la 30% dintre aceștia, la nivel global. Este important să înțelegem că indigestia ține de funcționarea organelor implicate în digestie și de aceea poate să reapară din nou și din nou. De obicei se manifestă prin senzație de prea-plin după masă, însoțită sau nu de balonare. Persoanele afectate pot experimenta manifestări neplăcute în orice moment al zilei, corelat cu regimul lor igieno-dietetic, sau de alimentație. Este important de remarcat că mulți dintre cei afectați recurg la medicamente, suplimente alimentare, sau ceaiuri pentru a-i ajuta să gestioneze simptomele. Totuși, este rar ca aceștia să caute ajutor medical, strict pentru aceste tulburări. Lansarea VerdioGast®, primul produs natural pentru digestie, cu triplă acțiune, vine să completeze portofoliul nostru și să ofere o alternativă eficientă și cu un grad bun de siguranță, pentru aceaste manifestări des întâlnite”, a mai afirmat Liviu Ungureanu.

Consumatorii ideali pentru VerdioGast® sunt cei care caută soluții naturale. Aceștia pot suferi tulburări digestive cauzate de o alimentație dezechilibrată (de exp.: mâncat prea mult, pe fugă, sau dulciuri și alcool). Astfel, VerdioGast® se adresează în primul rând femeilor, în intervalul de vârstă cuprins între 30 și 55 de ani, din medii urbane, preocupate de sănătatea lor și a familiilor lor. De asemenea, se concentrează și pe adulții urbani cu vârste între 30 și 60 de ani, cu un nivel socioeconomic mediu, până la ridicat.

VerdioGast® este deja disponibil în farmacii și în magazinele de tip plafar, atât în locațiile fizice, cât și online, fiind estimată intrarea sa în peste 3.500 de astfel de locații, până la finele anului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*