Casa Județeană de Pensii Brașov va începe să distribuie biletele de tratament pentru a treia serie din 2022

Tratament balnear. FOTO Casa Națională de Pensii

Casa Județeană de Pensii Brașov îi informează pe pensionarii și asigurații care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna aprilie 2022 că începe distribuirea biletele de tratament pentru seria 3 a anului 2022, cu data de plecare în stațiune cu începere din 08.04.2022.

Casa Județeană de Pensii Brașov a primit pentru această serie bilete de tratament atât în stațiunile în care Casa Națională de Pensii Publice deține baze proprii de tratament, cât și în cele pentru care s-au încheiat contracte de furnizorii de servicii.

Astfel, pentru seria 3 anului 2022, Casa Județeană de Pensii Brașov a primit în vederea distribuirii 97 bilete de tratament, din care, 49 de bilete au fost alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate, 48 de bilete rămânând disponibile în stațiuni precum 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Geoagiu Băi, Govora, Ocna Șugatag, Pucioasa, Sărata Monteoru.

Persoanele aflate pe listele de repartiție sunt invitate să iși ridice biletul de tratament până în data de 01.04.2022.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna martie 2022.

Bilete disponibile – Seria 3 – cu plecare din data de 08.04.2022

Stațiune Nr. bilete
1 Mai 9
Amara 10
Bala 4
Buziaș 4
Geoagiu Băi 7
Govora 1
Ocna Șugatag 2
Pucioasa 7
Sărata Monteoru 4

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*