Noi investiții în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj Napoca

Spitalul Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca. FOTO CJ Cluj
Spitalul Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca. FOTO CJ Cluj

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 937.000 de lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Dotările de înaltă tehnologie sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate. Ne dorim să continuăm modernizarea spitalelor clujene și să contribuim la salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți.”

O parte din resursele financiare vor fi utilizate pentru a achiziționa un videobronhoscop flexibil, o trusă pentru bronhoscopie, o lampă scialitică, o lampă chirurgicală mobilă și o pernă de încălzire a plasmei.

Totodată, banii vor fi folosiți și pentru întocmirea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*