FOTO A fost inaugurată reprezentanța Koç Healthcare Constanța – rețea premium de spitale şi clinici

Rețeaua medicală Koç Healthcare din Turcia a deschis reprezentanță la Constanța. FOTO Mitică Raftu

Koç Healthcare, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia, a deschis pe 21 octombrie prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanţa.

Koç Healthcare reprezintă o rețea premium de spitale şi clinici ( printre care American Hospital Istanbul, Koç University Hospital, American Hospital Bodrum, American Medical Center Istanbul și Koç Sağlik Yanimda (telemedicină, asistență la domiciliu și sănătate la locul de muncă). De asemenea, este cel mai mare grup de afaceri din Turcia din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.

“Koç Healthcare este mai mult decât un spital sau o clinică. Este locul, în care pacienții se bucură de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate pe măsura așteptărilor. Comunicarea cu personalul medical este deschisă și încurajăm discuțiile pacient- doctor, pentru ca actul medical să se desfășoare cât mai simplu cu putință”, a declarat Erhan Bulutcu, CEO Koç Healthcare.

Koç Healthcare este lider în sectorul sănătății și oferă servicii de sănătate orientate spre calitate prin îmbinarea celor mai moderne tehnologii cu tradiția celor peste 100 de ani de experiență! Pacienții ce trec pragul spitalelor și clinicilor Koç Healthcare, beneficiază de calitate, comunicare, orientare către nevoile pacienților, atenție permanentă și multă transparență, astfel încât, pacientul Koç Healthcare să se bucure de servicii premium.

Directorul International Patient Programs al Koç Healthcare, dr Bahadır Cüneyt Şenel este de părere că “prin procesele permanente de îmbunătățire a serviciilor și prin cunoștințele cadrelor medicale ce se specializează în mod constant, pacienții Koç Healthcare beneficiază de cele mai bune condiții pentru remedierea diverselor probleme medicale. În spitalele Koç Healthcare pot beneficia de tratamente peste 800 de pacienți, există 111 locuri la terapie intensivă, 400 cabinete medicale și 41 săli de operație. Koç Healthcare înseamnă excelență în serviciile de sănătate cu 15 acreditări internaționale, inclusiv JCI, Leed și ISO.

Koç Healthcare face parte din Fundația Vehbi Koç (fondată în 1969 de către Vehbi Koç), care este una dintre cele mai mari fundații din Turcia. Această organizație caritabilă non guvernamentală este susținută de familia Koç și de către holdingul Koç. Fundația se implică în activități din educație, sănătate și cultură, ce conturează în mod natural cerințele de bază pentru ca Turcia să fie modernă și în dezvoltare.

Koç Healthcare își reinvestește toate profiturile în proiecte de dezvoltare, sprijinind în același timp cercetarea și educația în domeniul sănătății (Facultatea de Medicină și Facultatea de Asistente Medicale). Koç Healthcare oferă servicii de asistență medicală cu peste 5.800 de angajați, constând din peste 900 de medici, peste 1.200 de asistente medicale, peste 900 de angajați personal medical și peste 2.800 de persoane în departamentul administrativ.

Coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs/ Koç Healthcare România Country Manager, dr Lakme Eren consideră că un numar semnificativ de persoane au accesat serviciile grupului Koç Healthcare în cursul ultimilor ani pentru diferite analize, investigații, tratamente medicale care nu pot fi realizate în Constanța sau România. Toate acestea au condus la necesitatea înființării unei reprezentațe în Constanța a Koç Healthcare , care este și o mare împlinire personală a dr Lakme Eren, născută în județul Constanța.

Koç Healthcare Constanța se află pe bulevardul Mamaia nr. 132.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*