Ziua porţilor deschise la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş

Spitalul Județean Târgu Mureș. FOTO Spitalul Județean Târgu Mureș

Cu ocazia Zilei Internaționale a Moașei, cerebrată în data de 05 mai 2023, Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie – Sala de Naşteri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş marchează această zi prin organizarea “Ziua porţilor deschise”.

Evenimentul se adresează gravidelor care doresc/urmează să nască în unitatea noastră, acestea fiind invitate într-o vizită la maternitate, având ca scop informarea şi eliminarea temerilor faţă de spitalizare şi situaţii necunoscute.

Gravidele care participă la eveniment vor primi informaţii despre internare, travaliu, naştere, primele zile petrecute în spital ca lăuze, iar ulterior, în grupuri mici, vor vizita sălile de naştere şi saloanele rooming-in (mama şi copilul).

Echipamentul de protecţie necesar vizitei în secţie va fi pus la dispoziţie tuturor participantelor la intrarea pe secţie.

Gravidele care doresc să viziteze maternitatea se pot înscrie la adresa assef.salanastere@spitalmures.ro, până în data de 2 mai 2023, locurile fiind limitate.

Accesul în secţie pentru vizită se va face doar pe baza înscrierii prealabile, gravidele fiind aşteptate la poarta spitalului (intrarea de la SMURD) la ora 10.15 minute, când un reprezentant al secţiei le va prelua şi le va conduce la etajul 9, iar activităţile vor începe la ora 10.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*