Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților

Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a recepționat o ambulanță care a fost deja livrată Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile noastre în sănătate continuă! Facem tot ceea ce ține de noi pentru a contribui la protejarea vieții micuților pacienți și pentru a le oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de siguranță deplină.”

Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean a fost dotată cu o ambulanță pentru transportul pacienților. Valoarea acesteia este de 344.900 de lei, la care se adaugă T.V.A.

Ambulanța a fost achiziționată în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*