Ministerul Sănătății prelungește termenul de depunere pentru proiectele din PNRR

Sediul Ministerului Sănătății. FOTO Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a anunțat că prelungește termenul de depunere pentru proiectele din PNRR.

Pentru a veni în sprijinul unităților sanitare în vederea depunerii cererilor de finanțare a proiectelor din cadrul Componentei 12 – Sănătate, aferente Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Ministerul Sănătății a prelungit termenul de depunere, după cum urmează:
– Investiția specifică: I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale – termen de depunere 16 decembrie 2022;
– Investiția specifică: I1.3. Unități de asistență medicală ambulatorie – termen de depunere 16 decembrie 2022;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*