Liderii pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

Spa. FOTO Pixabay.com

Din ce în ce mai mulți români descoperă cea mai rapidă și eficientă soluție de detensionare: prin relaxarea simultană a tuturor celor 5 simțuri, oricat de stresați am fi, creierul nostru nu mai are alta opțiune decât să se liniștească și automat ne detașăm de toate gândurile care ne apasă. Totul se întâmplă în mai puțin de o oră, la Spa.

Piața serviciilor spa a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane de euro, de la 29 Milioane Euro în 2019, după ce în pandemie piața a fost închisă mult timp – conform datelor centralizate de despreSpa.ro. Cifrele exacte ale evoluției pieței Spa în 2022, centralizate de despreSpa.ro, vor fi anunțate în luna mai, în cadrul Conferinței Spa România.

Și în acest an, leaderii pieței Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile Spa din România să răspundă chiar și celor mai exigenti clienti, obișnuiți cu vacanțe în Spa-uri de 5* din SUA și Europa de Vest, unde cultura Spa este mai dezvoltată.

“Dacă în pandemie au fost reinventate unele experiențe Spa, cu tendința spre unicitate și personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaționale și s-au făcut cele mai multe traininguri – ceea ce a dus la o creștere semnificativă a calității serviciilor oferite – la Conferința Spa România 2023, în cele 3 zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Conferința Spa Romania va avea loc în perioada 16-18 mai 2023 la SunGarden Golf & Spa Resort 5*, Cluj. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România și se adresează tuturor specialiștilor Spa, precum și investitorilor și directorilor de hotel care intenționează să-și deschidă un centru Spa și/sau balnear.

Vor fi trei zile cu prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri profesioniști Spa de top: Cosmin Cîrîc – Director Wellness Theme București, Sorin Vasilache – Director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie – Director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes – Consultant Spa, Daniela Dumitru – Trainer Spa și mulți alți specialiști cu nume de rezonanță în piață.

De asemenea, programul va conține și prezentări de interes susținute de speakeri invitați:  Sergiu Neguț, Oana Scarlat și Toma Grozăvescu – pe subiecte precum: Strategie, Leadership și Growth Hacking.

“Evenimentul a fost gândit și ca oportunitate de networking: se va pune accentul pe interacțiunea dintre participanți, oferindu-li-se ocazia să se cunoască la nivel mai profund, prin experiențele spa și wellness oferite. Invitații pot participa la un ritual și un show Aufguss, concepute de specialiștii Therme București, la momente de meditație în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriție conștientă, kokedama, tir cu arcul sau inițiere în golf. În fiecare zi sunt programate diverse activități și momente-surpriză”, a adăugat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

Evoluția pieței va fi celebrată printr-o Gală de Premii. Vor fi premiate acele centrele Spa care fac diferența și reușesc să aducă experiențele Spa și wellness la nivel de artă – cu un trofeu ca o operă de artă – creat de Ovidiu Toader, artist român, sculptor.

Toți cei 5 membrii ai juriului sunt specialiști Spa care au ocupat ani de zile poziția de Spa Director și/sau Spa Trainer în Spa-uri de 5* din străinătate și au o vastă experiență pe mai multe continente.

Câștigătorii vor fi anunțați în seara de 17 mai, la Gala Premiilor Spa România 2023 by despreSpa.ro

Susținătorii Conferinței Anuale SPA România 2023 sunt:

Ioma Paris – pionierul și liderul mondial al cosmeticii personalizate

Valeg Creative Solutions – soluții de reducere a costurilor prin cogenerare de putere mică sau medie.

Farmec – cel mai mare producător de produse cosmetice cu capital 100% românesc

Ceragem – dispozitive medicale brevetate pentru termomasaj

Multisoft – producător de soluții informatice integrate pentru domeniul HoReCa

Sothys Paris –  arta tratamentelor profesionale pentru centrele SPA

SALESIANER – servicii de punere la dispoziție și spălătorie textile pentru HoReCa

BRAGARD – ținute profesionale pentru orice categorie de personal HoReCa

H2B Hotel to Business – Hub de digitalizare pentru agenții de turism și unități de cazare.

Julius Meinl – ambasadorul cafenelei vieneze încă din 1862

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*