Congresul Național de Medicină Internă 2022 debutează pe 7 aprilie, la Călimănești – Căciulata

Doctor pregătit. FOTO pixabay
Doctor pregătit. FOTO pixabay

După doi ani în care medicii s-au întâlnit doar online, ediția din 2022 a Congresului Național de Medicină Internă va avea loc și în format fizic. Specialiștii din domeniu sunt așteptați la Călimănești – Căciulata, între 7 și 10 aprilie. Evenimentul va fi precedat de un curs pre-congres în data de 7 aprilie.

Congresul este susținut de publicația DRnewswww.drnews.ro

An de an Societatea Română de Medicină Internă organizează cel mai important eveniment medical dedicat medicinei interne.

“Sperăm să realizăm și în acest an un Congres în care veți afla noutăți științifice, soluții ale rezolvării unor cazuri dificile, dar și răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă. Atât congresul, cât și pre-congresul, sunt în curs de creditare cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România”, au transmis organizatorii. 

Societatea de Medicină Internă a organizat congrese naționale in 1965, 1969 si 1972 si conferințe anuale, unele cu teme din diverse specialități derivate. În perioada 1949 – 1951 Societatea Română de Medicină Internă a editat Revista Științelor Medicale care devine în 1951 Revista de Medicină Internă și în 1954 Medicina Internă.

Înscrierile se fac în contul din MedixHost.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*