Cea de-a XIV-a ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania este găzduită de Cluj Arena

Congresul de Stomatologie Transilvania. FOTO CJ Cluj

Stadionul Cluj Arena continuă procesul de diversificare a activităților pe care le găzduiește.

Astfel, în perioada 12 – 14 octombrie a.c., sala de conferințe din incinta stadionului emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii va găzdui cea de-a XIV – a ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania.

Tema evenimentului din acest an este „Stomatologia reconstructivă în context contemporan”, iar pe parcursul celor trei zile vor fi susținute prelegeri și vor avea loc comunicări științifice interesante și cu aplicabilitate în cabinetele stomatologice.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Așa a fost gândit Cluj Arena, încă de la început, ca o gazdă ideală pentru numeroase activități extrem de diferite. E o investiție care își dovedește zi de zi utilitatea, pentru foarte mulți clujeni. Suntem deschiși spre colaborare și răspundem afirmativ tuturor acelor propuneri și inițiative care au un impact pozitiv asupra comunității. Este o dovadă în plus a faptului că stadionul Cluj Arena, prin intermediul facilităților oferite, reprezintă o opțiune ideală nu doar pentru derularea unora dintre cele mai spectaculoase competiții sportive, ci și pentru desfășurarea diverselor tipuri de evenimente indoor.”

Sala de conferințe a stadionului Cluj Arena are o capacitate de 220 de locuri, configurația spațiului fiind ideală pentru desfășurarea de evenimente cu un număr mare de participanți: conferințe, training-uri, congrese, seminarii, etc. Sala este dotată cu microfoane fixe și mobile, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sunet performant, etc.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*