100.000 de români s-au tratat în 2021 în clinicile Laurus Medical

Medicii sunt la lucru. FOTO pixabay
Medicii sunt la lucru. FOTO pixabay

Peste 100.000 de pacienţi au fost trataţi în lanţul de clinici Laurus Medical în cursul anului 2021, principalele afecţiuni tratate fiind în domeniul gastroenterologiei, proctologiei, flebologiei şi dermatologiei.

Numărul pacienţilor a crescut în 2021 pe măsură ce pandemia a luat amploare, blocând spitalele, pentru că celelalte afecţiuni nu au luat pauză din cauza SARS-Cov2. Ca atare, pacienţii care au avut nevoie de servicii medicale de specialitate s-au îndreptat către clinicile private, cum este lanţul de clinici Laurus Medical, prezent de acum în zece oraşe.

În prezent, reţeaua Laurus Medical are clinici medicale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Cluj Napoca, Deva, Focşani, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, şi Suceava, iar la finalul anului 2021 serviciile medicale erau asigurate de 152 de medici.

„Unul din obiectivele majore pentru 2022 este recrutarea a 60 de medici tineri, în domeniile noastre de activitate, cărora le oferim un pachet salarial atractiv, condiţii de muncă de nivel înalt, tehnologie medicală de ultimă generaţie, acolo unde este necesară, şi şansa afirmării la noi acasă, nu în străinătate”, a declarat dr. Anca Petca, Director General Laurus Medical.

În cursul anului 2021, echipa Laurus Medical a crescut cu 20 de medici de specialitate, iar în 2022 creşterea se va accentua.
Compania a realizat în 2021 venituri de 7,3 milioane euro din servicii medicale, în creştere cu 35% faţă de 2020. Investiţiile în echipamente, training, precum şi în deschiderea cele mai noi clinici din reţea, cea de la Buzău, au depăşit 800.000 de euro.

„Pentru 2022, am planificat extinderea clinicilor de la Deva şi Focşani, creşterea numărului de medici, precum şi creşterea veniturilor cu 16%”, a mai spus dr. Anca Petca.

Laurus Medical este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de nişă din România, încă din 2006. Prima clinică a fost deschisă în Bucureşti, cu servicii medicale de proctologie, iar apoi, de-a lungul anilor, s-a extins la nivel naţional, funcţionând în prezent în zece oraşe importante din ţară.

Din 2009 Laurus Medical oferă servicii de tratament minim invaziv pentru varice, tratamente complexe dermatologice, iar din 2012 asigură tratamentul artrozei şi osteoporozei prin rezonanţă magnetică de joasă frecvenţă. În 2013 Laurus Medical a completat gama serviciilor medicale ambulatorii cu servicii de spitalizare de zi, şi a încheiat contracte cu casele de asigurări în zonele în care funcţionează. Lărgirea paletei de specialităţi, precum şi introducerea tratamentului cu laser pentru hemoroizi şi varice, au completat activitatea centrelor Laurus Medical.

Din 2018, Laurus Medical este acreditat de ANMCS ca spital Categoria II, aceasta fiind cea mai înaltă certificare obţinută, până în prezent, de un spital din România, public sau privat. De asemenea, managementul de calitate al clinicilor Laurus Medical este certificat ISO DEKRA.

În clinicile Laurus Medical din întreaga ţară îşi desfăşoară activitatea peste 300 de cadre medicale, din care mai mult de 150 medici în diferite specialităţi, pentru care compania a investit peste jumătate de milion de euro în specializări în ţară şi peste hotare.

La nivel naţional, pacienţii clinicilor Laurus Medical beneficiază de tehnologii medicale la zi, precum: tratamentul cu laser pentru hemoroizi şi varice, coagularea în spectru infraroşu a hemoroizilor, terapia bazată pe rezonanţă magnetică MBST – oferită în exclusivitate de Laurus Medical în România.
Din anul 2006 şi până în prezent, în clinicile Laurus Medical au fost trataţi peste un milion de pacienţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*