Campanie pentru depistarea cancerului de col uterin, în Botoșani

FOTO Spitalul Județean Mureș

În  data de 16  septembrie 2022, începând cu ora 10,00  în municipiul Botoșani- Pietonlul  Unirii- zona Muzeului Județean, Direcţia de Sănătate Publică Botoşani în parteneriat cu Institutul Regional  de Oncologie Iași , prin Compartimentul asistenței medicale a comunităților la risc , organizează  o  campanie de sănătate publică – screening populațional pentru depistarea precoce a  cancerului de col uterin prin testarea  gratuită Babeș Papa Nicolau.

Campania este adresată femeilor în vârstă de 25 – 64 de ani care:

–  au calitatea de asigurat / neasigurat

–  care nu realizeaza  venituri din muncă

–  care nu au diagnostic confirmat de cancer de col uterin, sunt asimptomatice

–  nu au antecedente sugestive pentru patologia de cancer de col uterin

–  nu au bilet de trimitere sau card de sănătate

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*