Vizită la Spitalul Județean Timișoara pentru verificarea stadiului proiectului care vizează alocarea mai multor secții ale unității sanitare și construcția Centrului de mari arși

FOTO Ministerul Sănătății

Reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Băncii Mondiale au realizat o vizită la Spitalul Clinic Județean “Pius Brânzeu” din Timișoara pentru a verifica stadiul proiectului ce vizează relocarea mai multor secții ale unității sanitare și construcția Centrului de mari arși.

Proiectul Ministerului Sănătății de la spitalul timișorean este finanțat printr-un împrumut de la Banca Mondială si are ca obiectiv principal realizarea unei clădiri noi în care să funcționeze integrat mai multe compartimente și secții medicale: UPU-SMURD; Centrul de Arși, compus din 17 paturi; secție ATI cu 27 paturi; bloc operator cu 25 de săli de operație.

În prezent, proiectul se află în etapa de desfășurare a licitației pentru execuția lucrărilor de construcție, după care urmează finalizarea evaluării ofertelor recepționate în cadrul licitației, semnarea contractului pentru execuția lucrărilor și demararea construcției propriu-zise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*