Pompierii din Piatra Neamț au intervenit pentru degajarea unor lebede prinse în grătarele unui baraj

Lebădă pe lac. FOTO steenml
Lebădă pe lac. FOTO steenml

Intervenție ieșită din comun a pompierilor de la ISU Neamț. Ofițerii au fost sesizați, prin apel la 112, că în lacul Bâtca Doamei se afla o lebădă moartă.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și DSVSA. Echipajul de intevenție a constat că lebedele erau prinse în grătarele de la barajul Bâtca Doamei.

Pompierii cu ajutorul echipamentelor și mijloacelor din dotare au degajat din apa lacului trei lebede moarte. Acestea au fost preluate de DSVSA.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*