Persoanele cu deficiențe de auz au acces de acum la ABC-ul Alergării – un serial video tradus în limbajul semnelor

Să se audă alergarea. FOTO 321sport
Să se audă alergarea. FOTO 321sport

Persoanele hipoacuzice pasionate de alergare din România pot afla, de acum, informații importante despre acest sport. 321sport lansează azi, de Ziua Mondială a Auzului, ABC-ul Alergării, un serial video, de la A la Z, care își propune să explice alergarea pe înțelesul tuturor, atât al publicului larg, cât și al celor peste 23.000 de persoane surde din România.

„SĂ SE AUDĂ alergarea!” – acesta este obiectivul celor doi prezentatori ai serialului: Vlad Perianu – alergător hipoacuzic, care traduce fiecare episod în limbajul semnelor, și Radu Restivan – antrenor de atletism și fondator 321sport.

„Trăim într-o societate în care oamenii sunt deseori judecați dacă nu sunt „perfecți”. Avem alături de noi alergători care câștigă competiții, dar și care termină pe ultimul loc. Îi apreciem pe toți la fel de mult. ABC-ul Alergării reprezintă ambiția noastră de a face alergarea accesibilă pentru persoanele hipoacuzice și, în același timp, de a crea awareness pe integrarea socială a persoanelor cu deficiențe de auz.” spune Radu Restivan.

Episoadele vor fi publicate săptămânal pe canalul de Youtube 321sport și pe site-ul ABC-ul Alergării. Ordinea de publicare este ordinea alfabetului.

Pe lângă realizarea serialului video, 321sport organizează și antrenamente de alergare dedicate hipoacuzicilor în București, coordonate de Vlad Perianu și Radu Restivan. „Ne dorim să găsim voluntari și din alte orașe, care să poată organiza antrenamente de alergare pentru surzi. Dacă vreți să vă implicați, vă rugăm să ne scrieți la adresa start@321sport.ro.” spune Radu Restivan.

Toate detaliile despre proiect sunt pe: https://www.321sport.ro/abculalergarii/.
ABC-ul Alergării, cel mai amplu proiect digital dedicat persoanelor surde din România, este realizat de 321sport, prezentat de Nivea și susținut de Sport Vision, Zuzu Fit și spotmedia.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*