Ovidius Clinical Hospital – performanță în chirurgie generală

Ovidius Clinical Hospital - OCH - Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidius Clinical Hospital - OCH - Constanța. FOTO Adrian Boioglu

La OCH, secția de chirurgie generală funcționează încă de la deschiderea spitalului, fiind inclusiv linie de gardă. Chirurgie generală OCH înseamnă performanță medicală, echipă multidisciplinară, dotări tehnice de ultimă generație, zec de mii de cazuri diagnosticate și tratate în favoarea pacientului, cu soluții centrate pe nevooile acestuia.

Ovidius Clinical Hospital: 10 ani de performanță în chirurgie generală

La OCH, secția de chirurgie generală funcționează încă de la deschiderea spitalului, asigurând, prin liniile de gardă de chirurgie monitorizarea pacienților internați și tratatea urgențelor chirurgicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În cei 10 ani de existență, chirurgii OCH au rezolvat zeci de mii de cazuri și au pus în valoare experiența pe care o au, dotările de top ale spitalului și capacitatea care rezidă din combinația tehnică de vârf și personalul experimentat, asigurând diagnosticul rapid și tratamentul optim pentru orice

Misiunea secției de chirurgie generală OCH – excelență în îngrijirea pacienților

Chirurgii secției clinice chirurgie generală OCH se ocupă cu diagnosticul și tratarea chirurgicală a afecțiunilor abdomenului, chirurgia sânului, chirurgia oncologică, dar și a unor afecțiuni care fac obiectul altor specialități, dar necesită tehnici chirurgicale, precum traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine etc. Chirurgul generalist are cunoștințele necesare asupra întregului proces chirurgical, incluzând evaluarea inițală, pregătirea intervenției, procedura în sine și managementul postoperator.

„Fiecare pacient al OCH are parte de tratament centrat pe nevoile sale individuale, specifice, iar serviciile medicale pe care le oferim sunt bazate pe o echipă multidisciplinară care are la dispoziție tehnică medicală de ultimă generație”, declară Ș.L. Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală, Director Medical OCH.

„Ne îmbunătățim încontinuu gama de servicii. Suntem spital privat, dar oferim foarte multe servicii decontate prin Casa de Asigurări, inclusiv în chirurgie generală. Avem linie de gardă în chirurgie generală, dublată de linie de gardă în ATI și imagistică medicală. Funcționăm sigur și eficient, iar rezultatele obținute în timp ne fac să fim mândri de munca noastră.  În cei 10 ani de OCH, am avut parte și de cazuri dificile, complexe, pe care le-am rezolvat în favoarea pacientului. Premierele chirurgicale la OCH sunt parte din cotidian, indiferent de patologia pacientului, rezecțiile multiorganice cu reconstrucții vasculare efectuate sub coordonatea Dnului Prof. Univ. Dr. Vladislav Brașoveanu devenind o practică curentă!”

OCH – 10 ani de performanță
Ovidius Clinical Hospital este primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României. Este primul centru Siemens Healthineers din România. Este spitalul gândit și construit de un colectiv de medici, inaugurat în urmă cu 10 ani, ce asigură diagnostic rapid, tratament optim și o abordare multidiscipinară fiecărui pacient. OCH este un spital în care tehnica medicală de vârf e integrată în munca de zi cu zi. OCH este un spital care își prețuiește medicii și întregul personal, asigurând un loc de muncă sigur, civilizat, la cele mai înalte standarde europene. Este locul unde #AducemPerformanțaAcasă.

Pentru programări și informații, sunați la 0241 480 400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*