Societatea Română de Medicină Internă organizează webinarul „Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități”

Doctor pregătit. FOTO pixabay
Doctor pregătit. FOTO pixabay

Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2023 webinarul „Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități”, cu sprijinul coordonatorului științific dr. Laura Ene.

„În cadrul acestui eveniment ne dorim să abordăm teme ce vor readuce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților”, au declarat organizatorii.

Evenimentul este dedicat următoarelor specialități medicale: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie, Recuperare medicală, Cardiologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Chirurgie generală.

Cei care doresc să se înscrie la acest eveniment o pot face la adresa: https://medixhost.ro/ro/evenimente/246/inscrieri

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*