Noi modificări în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj

Spitalul de Boli Infecțioase Cluj. FOTO CJ Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea Structurii organizatorice, a Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Pentru ca spitalele noastre să ofere persoanelor spitalizate cele mai bune servicii, ne adaptăm continuu și încercăm să luăm cele mai bune decizii în acest sens. Asigurarea unui act medical de calitate necesită atât dotarea instituțiilor spitalicești cu aparaturi și echipamente medicale de înaltă tehnologie, cât și personal calificat și specializat, care să răspundă tuturor solicitărilor pacienților.”

Principalele modificări se referă la înființarea Compartimentului Primiri Urgențe de Specialitate, care va permite efectuarea unui triaj al pacienților pe circuite funcționale separate și camere de consultație separate pentru copii și adulți, contribuind la reducerea timpilor de așteptare, dar și a unui cabinet în specialitatea pneumologie, pe perioadă nedeterminată, în cadrul ambulatoriului integrat al spitalului.

De asemenea, în vederea desfășurării activității optime, în regim continuu, în Compartimentul Primiri Urgențe de Specialitate al unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean, precum și pentru asigurarea unui serviciu de înaltă calitate, se propune înființarea a 39 de noi posturi. Dintre acestea, un post este de medic șef, șapte de medic specialist, un post de asistent medical șef, 12 de asistent medical, cinci posturi de registrator medical, nouă de infirmier și patru posturi de brancardier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*