Peste 600 de candidați vor participa la prima simulare din acest an a examenului de admitere la UMFST

FOTO UMFST Târgu Mureș

Peste 600 de candidați vor participa duminică, 26 martie 2023, cu începere de la ora 8:00, la prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere la UMFST, din dorința de a-și testa nivelul de pregătire și însușire teoretică a cunoștințelor.
Simularea se va desfășura în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicină, Medicină militară, Medicină dentară și Farmacie, atât în limba română cât și în limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.
Peste 500 din numărul total de candidați înscriși vor fi prezenți duminică în campusul universității. În intervalul orar 7:00 – 7:40, candidații vor avea acces (cu dovada identității) în sălile situate în clădirea principală, iar cei care au optat pentru varianta online se vor loga pe site-ul oficial https://simulareadmitere.lstgm.ro/.
Simularea examenului de admitere la programele de 6 și 5 ani va avea o durată de 3 ore, respectiv 2 ore pentru programele de 4 și 3 ani.
Pentru cei ce și-au dorit să cunoască îndeaproape mediul academic și facilitățile pe care le au la dispoziție studenții noștri, Liga Studenților din Târgu Mureș, în calitate de organizator, a pregătit un tur de familiarizare care se va desfășura sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 12:00, având ca punct de plecare esplanada UMFST din fața clădirii principale (str. Gh. Marinescu, nr. 38).
Examenul de admitere, sesiunea iulie, se va desfășura în data de 23 iulie 2023 pentru toate programele de studii din domeniul Sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*