Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare, finanțate de Consiliul Județean Cluj

Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj
Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic de Recuperare cu noi echipamente medicale.

În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean au fost deja livrate 24 de paturi de spital cu extremități mobile și reglabile pe înălțime, patru sisteme de purificare și dezinfectare a aerului, un prelevator de probe microbiologice din aer, o bancă de inversie pentru elongație și un obiect care facilitează pregătirea hranei pentru pacienți.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Vorbim despre dotări extrem de importante în ceea ce privește buna organizare și funcționare a instituției spitalicești și asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate, în condiții de siguranță și confort. Vom continua să investim în sănătate!”

Noile echipamente sunt utilizate în Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă, Secțiile Clinice Balneologie 1, Neurologie 1, Cardiologie, Ortopedie-Traumatologie, precum și în Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de recuperare și Blocul alimentar.

În valoare totală de 317.223 de lei, investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*