Noi echipamente medicale în dotarea Spitalului Militar, finanțate de Consiliul Județean Cluj

FOTO Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca cu noi echipamente medicale.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acordăm o atenție aparte solicitărilor și nevoilor spitalelor clujene, dorința noastră fiind aceea de a contribui în mod direct la creșterea calității actului medical și la îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți. Aparatura medicală de ultimă generație este extrem de importantă în procesul de examinare, diagnosticare și tratare a persoanelor care se confruntă cu diverse probleme de sănătate.”

În cadrul unității sanitare au fost livrate un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil și unul fix de secreții bronșice, precum și un set container de sterilizare pentru chirurgie și unul pentru ortopedie.

Valoarea totală cumulată a noilor dotări este de de cca. 200.000 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*