Noi echipamente medicale în dotarea Spitalului din Dej, finanțate de Consiliul Județean Cluj

FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Municipal Dej cu patru noi echipamente medicale.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile în sănătate continuă să fie o prioritate absolută a forului administrativ județean, inclusiv cele realizate la nivelul spitalelor care nu se află în subordinea noastră. Scopul alocărilor financiare constante este acela de a contribui la creșterea calității actului medical și la diversificarea paletei de servicii oferite pacienților.”

În cadrul unității sanitare au fost livrate o masă de operații oftalmologice, două microscoape optice și un aspirator chirurgical. Dotările sunt utilizate în Compartimentele O.R.L., Oftalmologie, precum și în Laboratorul de analize medicale.

În valoare totală de 120.410 lei, echipamentele medicale au fost achiziționate din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*