Noi dotări, în valoare de peste 2,6 milioane de lei, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj

Spitalul de Boli Infecțioase Cluj. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 32 de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Cu o valoare totală estimată de 2.670.520 lei, dotările prevăzute în această primă licitație vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Avem convingerea că dotările pe care le vom achiziționa cu ajutorul fondurilor europene vor contribui atât la creșterea calității actului medical, cât și la protejarea vieții și a sănătății pacienților și a întregului personal. Investițiile noastre în dotarea și modernizarea spitalelor vor continua!”

Unitatea medicală aflată în subordinea forului administrativ județean va beneficia, astfel, de o platformă automată pentru procesarea probelor microbiologice, un sistem automat de identificare a microorganismelor, bazat pe spectrometru de masă, 10 sisteme de purificare și dezinfectare a aerului, 10 sisteme de troliu modular flexibil pentru colectarea și distribuția lenjeriei și 10 aparate de curățare cu abur uscat cu accesorii incluse.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 30 aprilie 2024, ora 15:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*