Ministrul Alexandru Rafila, invitat la Zilele UMFST

Alexandru Rafila. FOTO Ministerul Sănătății

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează masa rotundă cu tema „Direcții strategice pentru sistemul de sănătate din România, până în 2030″, al cărei invitat este prof. dr. Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății.
Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie, de la ora 16:00, în Aula Facultății de Farmacie (strada Gh. Marinescu, nr. 38).
Dezbaterea marchează deschiderea Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (UMFST), un eveniment de tradiție în viața comunității academice, desfășurat în perioada 5 – 9 decembrie 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*