Mai multe saloane ale Secției Clinice Chirurgie Generală I din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș au fost renovate

FOTO Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

În cadrul Secţiei Clinice Chirurgie Generală 1 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, condusă de Prof. Dr. Călin Molnar, mai multe saloane au fost supuse unor ample lucrări de renovare, prin efortul comun al conducerii spitalului şi al Fundaţiei Toma Ionescu din cadrul Clinicii.

“Aceste lucrări de renovare completă a saloanelor (inclusiv dotare cu grupuri sanitare proprii) au menirea de a creşte confortul şi satisfactia pacienţilor internaţi în Secţia Clinică Chirurgie Generală 1. Pentru mine, în calitate de medic şef de secţie, alături de managementul spitalului, este foarte importantă creşterea calităţii serviciilor medicale şi a condiţiilor hoteliere din secţie. Apreciez în mod deosebit efortul depus şi multumesc, totodată, personelor şi companiilor care s-au implicat în demararea acestui proiect, eu fiind doar o verigă din cadrul acestor realizări.

Cu siguranţă am dori să nu ne oprim aici şi, printr-un efort comun, să aducem toate saloanele la sandardele de calitate necesară”, a declarat Prof. Dr. Călin Molnar, Şef Secţia Clinică Chirurgie Generală 1.

Lucrările au constant în modificarea saloanelor la standardele de calitate   europeană (dotare cu grupuri sanitare proprii, refacerea tâmplăriei, zugrăvirea pereţilor, tarchet conform, suplimentarea numărului de instalaţii electrice şi de oxigen).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*