Investiție finalizată cu succes la Secția Clinică Obstetrică Ginecologie din cadrul SCJU Constanța

Secția Clinică Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean Constanța. FOTO CJ Constanța

A fost finalizată investiția la Secția Clinică Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Valoarea totală a proiectului “Lucrări de modernizare Clinica Obstetrică Ginecologie – etaj 7” a fost de 4.496.489,12 lei, banii provenind atât de la Bugetul de stat prin Ministerul Sănătății (3.386.381,10 lei0029 cât și de la Bugetul Județean prin Consiliul Judetean Constanta (1.110.108,02 lei).

”Iată că într-un timp relativ scurt, cu eforturi comune și multă muncă în echipă, lucrările de modernizare ale Secției Obstetrică Ginecologie au ajuns la final. Vă reamintesc că lucrările la această secție au început în anul 2016, dar la scurt timp, au fost întrerupte, după verificările efectuate de Curtea de Conturi. Reabilitarea secției a reînceput în septembrie 2021, iar astăzi, după ani de zile în care Ginecologia a fost închisă și mutată într-o altă zonă, au fost finalizate lucrările cu tot ce prevedea proiectul. Așadar, avem o secție reabilitată și modernizată complet, la standarde europene. Nu ne vom opri aici cu investițiile în zona de sănătate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se elaboreze hotărârea de Guvern, care să permită transferul terenului aferent construirii unui nou spital județean. Atenția noastră se concentrează pe identificarea surselor de finanțare și atragerea reprezentanților mediului de afaceri, dispuși să investească în acest obiectiv vital pentru această regiune”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Secția Clinică Obstetrică Ginecologie 1 se află la etajul 7, ocupă aproximativ 1700 mp și are în componență 45 paturi distribuite în saloane cu 2 până la 5 locuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*