Farmaciile Dona aniversează 30 de ani de activitate pe piața locală

FOTO Farmaciile Dona

Rețeaua de farmacii Dona împlinește anul acesta 30 de ani de prezență neîntreruptă pe piața locală, fiind una dintre cele mai longevive rețele de farmacii cu acționariat 100% românesc din țară. DONA numără în prezent aproximativ 350 de unități – proprii și în franciză – care sunt vizitate lunar de circa 2 milioane de pacienți. Rețeaua înseamnă o echipă de aproximativ 2000 de profesioniști în domeniul sănătății, a căror misiune este asigurarea unui nivel înalt de consiliere farmaceutică și acces la un portofoliu complet de medicamente, vaccinuri și produse dedicate sănătății, îngrijirii și igienei personale.

„Distribuția echilibrată la nivel național, profesionalismul și abordarea empatică a farmaciștilor, portofoliul variat de produse dedicate sănătății, ofertele comerciale competitive și campaniile de educare, informare și prevenție sunt doar câteva dintre motivele pentru care Dona este astăzi una dintre cele mai apreciate rețele de farmacii din România. Le mulțumim pacienților care ne acordă încredere în fiecare zi, tuturor angajaților noștri și în special personalului farmaceutic, precum și partenerilor și colaboratorilor. Ne mândrim cu tradiția noastră și toate realizările de până acum și privim cu încredere spre viitor”, a declarat dr. Eugen BANCIU, Președintele Grupului Dona.

Anul aniversar este marcat și de lansarea magazinului online, de unde persoanele interesate își pot comanda o gamă amplă de produse parafarmaceutice, cosmetice, dermatocosmetice și suplimente alimentare – inclusiv mărci în exclusivitate sau produse sub marcă proprie. Un avantaj suplimentar este faptul că beneficiile aferente cardului de fidelitate se păstrează și în magazinul online.

„Perioada pandemiei a fost un bun prilej de analiză pentru noi. Am constatat că o parte dintre pacienții noștri sunt interesați de cumpărăturile online, așa că ne-am adaptat și astăzi le putem răspunde dorințelor cu un magazin online bine pus la punct, pe care vom continua să îl dezvoltăm în următorii ani. Desigur că relația farmacist – pacient rămâne în continuare prioritatea noastră și așteptăm în farmaciile noastre pe oricine are nevoie de un sfat bun și o interacțiune caldă, umană, bazată pe respect și grijă”, a declarat Cosmin Săvulescu, Director General Dona Marketing Grup.

La împlinirea celor 30 de ani de activitate, Farmaciile Dona doresc să răsplătească încrederea pacienților care aleg Dona în căutarea celor mai bune sfaturi pentru sănătate și îi invită, în luna octombrie, să sărbătorească împreună, cu peste 2 milioane de premii surpriză garantate.

„Nu puteam marca un moment atât de semnificativ – aniversarea de 30 de ani –  fără personajele principale din povestea Dona: pacienții. Prin campania de comunicare din jurul anului aniversar readucem în prezent un gest care era foarte des întâlnit acum 30 de ani – de ziua ta să îți servești colegii și prietenii cu o bomboană. Farmaciștii noștri își așteaptă cu drag pacienții în farmacii, să sărbătorească împreună cu tablete de ciocolată cu premii surpriză în ambalaj și o atmosferă festivă”, a completat Cosmin Săvulescu.

„Recrutarea și pregătirea elevilor și a studenților încă de pe băncile școlii demonstrează responsabilitatea Dona în formarea lor nu doar ca viitori profesioniști în domeniul sănătății, ci și ca membri activi ai societății. Rolul farmacistului se va consolida în comunitate în viitor, va căpăta noi valențe în direcția extinderii gamei de servicii care vor fi puse la dispoziția pacienților în farmacie. Farmacistul de comunitate reprezintă nu doar un important rezervor de informație privind produsele medicamentoase, ci și cea mai accesibilă sursă de sfaturi de sănătate și îndrumări medicale puse la dispoziția publicului larg și astfel plasează farmacistul în prima linie a sistemului sanitar, într-o poziție cheie, de prim screening medical”, a explicat Ioana Maria Radu, Director Resurse Umane Farmaciile Dona.

Pentru a-și reconfirma angajamentul față de viitoarea generație de profesioniști, compania lansează anul acesta un Program de Mentorat pentru Asistenții de Farmacie, elevi în an terminal ai școlilor postliceale. Programul se va desfășura la nivel național și le va permite elevilor acces la programe complete și complexe de instruire pe durata a 6 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*