E.ON Energie România a donat un sistem de încălzire și apă caldă Clinicii de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara

FOTO E.ON Energie România

E.ON Energie România a donat Clinicii de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara trei centrale termice cu echipamentele necesare și instalația aferentă, o investiție de peste 50.000 de euro menită să îmbunătățească condițiile de spitalizare.

Cele trei centrale termice în condensație au fiecare câte 120 kW, funcționează în cascadă și asigură deja apa caldă în toată clinica. A fost pusă la dispoziția medicilor și o aplicație mobilă care monitorizează funcționarea optimă a echipamentelor.

„Să ajungi într-un spital de oncologie este o situație extrem de dureroasă, atât pentru bolnav, cât și pentru familia acestuia. Fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire. Este de datoria noastră să le fim alături și să oferim ajutorul care ne stă în putere ca să poată face față cât mai bine acestei încercări”, spune Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

„Faptul că, în sfârșit, avem centrale termice este un mare progres pentru noi. Dacă chiar și până acum, de mulți ani, oferim tratamente la standarde europene, condițiile lăsau uneori puțin de dorit și acum, în sfârșit, putem să oferim și condiții din ce în ce mai bune și sperăm că acesta este doar unul dintre mulții pași către progres”, declară Petra Curescu, medic primar oncologie medicală.

Clinica timișoreană tratează bolnavi din județul Timiș, județele învecinate și nu numai. Doar anul trecut, cei opt medici de la Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara au tratat aproximativ 3.000 de pacienți, iar în primele șase luni ale acestui an au beneficiat de tratamente peste 2.000 de bolnavi de cancer.

Numai în ultimii trei ani, E.ON România a susținut unitățile sanitare din țară cu donații și sponsorizări în valoare de peste 120.000 de euro, iar de la intrarea pe piața din România donațiile și sponsorizările au depășit valoarea de 850.000 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*