Denta Rommedica 2023 prezintă stomatologia viitorului și provocările medicinei moderne

Începe Denta Rommedica 2023. FOTO Romexpo

În perioada 12 – 14 octombrie, ROMEXPO organizează #DentaRommedica2023 – un concept dedicat profesioniștilor din industria medicală. Evenimentul are loc în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional și aduce în atenția specialiștilor tehnologiile digitale pentru stomatologia viitorului și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale.

La manifestare iau parte producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru clinici stomatologice, laboratoare de tehnică dentară și cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității stomatologice și a medicinei generale, prestatori de servicii specializate și dezvoltatori de tehnologii revoluționare pentru industria medicală și farmaceutică.

Pe lângă partea expozițională, evenimentul oferă participanților și un vast program educativ, bazat pe ideea de dezvoltare și instruire medicală continuă.

În cadrul #DentaRommedica2023, ICOI ROMÂNIA organizează:

Conferința #PedodonticTalks – prezintă provocările actuale din pedodonția modernă. Evenimentul are loc pe 12 octombrie, în Sala B din pavilionul B1, în intervalul orar 10:00 – 16:30 și este susținută de către Dr. Eliza Stan & Dr. Laura Călin.

Workshop-ul Chirurgie Ghidată se desfășoară pe 13 octombrie, în sala B din pavilionul B1, în interval orar 10:00 – 18:00 și este susținut de Prof. Dr. Augustin Mihai.

Workshop-ul Bone Splitting & Condensing are loc pe 14 octombrie, în sala B din pavilionul B1, în interval orar 10:00 – 18:00 și este susținut de Prof. Dr. Augustin Mihai.

Pe 13 octombrie, în sala A din pavilionul B1, în interval orar 10:00 – 14:30, Societatea Română de Stomatologie organizează Conferința Computer Tomograf (CBCT) in stomatologie.

Optimutil – Academia de stomatologie – organizează 3 workshop-uri dedicate publicului specialist:

Suturile în Chirurgia Orală, susținut de Dr. Ramona Burhala – Medic Specialist Parodontologie. Evenimentul are pe 12 octombrie, în intervalul orar 10:30 – 13:30, în sala A din pavilionul B1.

Tehnici de Amprentare și Scanare Intraorală, susținut de Dr. Ionica Nistor – Medic Stomatolog Generalist, KOL – Zhermark. Evenimentul are loc în Sala A din pavilionul B1, pe 12 octombrie, în intervalul orar 14:30 – 17:30.

Interpretari Radiologice și CBCT cu Aplicabilitate în Endodonție și Implantologie, susținut de Dr. Ramona Contelman – Medic Specialist Endodonție. Evenimentul are loc în sala A din pavilionul B1, pe 13 octombrie, în intervalul orar 15:15 – 18:00.

#DentaRommedica2023 se adresează medicilor stomatologi, farmaciștilor, celor care practică medicina generală, specialiștilor și antreprenorilor din industria medicală, precum și studenților de la universitățile de profil.

Program de vizitare

12 – 14.10.2023: în intervalul orar 10:00 – 18:00

Intrarea este liberă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*