Primul transport de ajutoare umanitare colectate pe Platforma Guvernului României – Ucraina, împreună ajutăm mai mult a plecat din București, în această seară, spre Siret

Convoi cu ajutoare medicale pentru Ucraina. FOTO MAI
Convoi cu ajutoare medicale pentru Ucraina. FOTO MAI

Pentru a veni în ajutorul poporului ucrainean puternic afectat de agresiunea militară rusă, Guvernul României împreună cu societatea civilă a demarat acțiuni comune de furnizare de produse medicale și produse de subzistențe pentru cetățenii ucraineni.

Un prim convoi, format din 3 camioane din dotarea IGSU a pornit către Vama Siret, din Județul Suceava, pentru a oferi autorităților ucrainene medicamente și echipamente medicale (paturi spitalicești, dispozitive medicale).

Următorul transport va avea loc mâine și conține materiale de bază și alimente.

Guvernul României susține eforturile societății civile și va continua să se implice pentru a facilita transmiterea tuturor ajutoarelor mobilizate către poporul ucrainean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*