Consiliul Județean Cluj sprijină și spitalul din Huedin

Spitalul Orășenesc Huedin. FOTO CJC
Spitalul Orășenesc Huedin. FOTO CJC

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de joi, 31 august, alocarea din fondul de rezervă a sumei de 348.000 de lei către Primăria orașului Huedin.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să sprijinim și să susținem financiar spitalele clujene, astfel încât cetățenii să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, cât mai aproape de casă. Investițiile în infrastructura spitalicească rămân prioritatea noastră!”

Banii vor fi utilizați pentru realizarea unor investiții pentru Spitalul Orășenesc Huedin. Astfel, din resursele financiare alocate de forul administrativ județean suma de 150.000 de lei va fi utilizată pentru achiziționarea unui transformator electric, iar suma de 198.000 de lei este destinată acoperirii cheltuielilor de relocare a unui aparat de radiologie din locația existentă în Ambulatoriul de radiologie, un spațiu nou amenajat.

Această investiție este extrem de necesară pentru finalizarea a două proiecte cu finanțare nerambursabilă care vizează instituția spitalicească din Huedin, precum și pentru a asigura funcționarea optimă a aparaturii achiziționate din fonduri europene și derularea activității unității sanitare în condiții de maximă siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*