CJ Cluj va cumpăra noi dotări pentru Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj

Sediul Consiliului Județean Cluj. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a nu mai puțin de 106 echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.

Cu o valoare totală estimată de 617.830 de lei, dotările prevăzute în această primă licitație vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să investim în dotarea și modernizarea Spitalului nostru de Copii, astfel încât specialiștii instituției sanitare să poată oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de deplină siguranță. Ne dorim ca prin intermediul celor 119 dotări vizate de acest proiect european să contribuim la protejarea vieții și a sănătății micilor pacienților, precum și a întregului personal.”

Unitatea spitalicească aflată în subordinea forului administrativ județean va beneficia de 50 de sisteme de decontaminare/tratare a aerului din încăperi, patru sisteme cu abur și dezinfectant pentru decontaminare și dezinfecție rapidă de nivel înalt a suprafețelor greu accesibile, în prezența umană, un echipament de evidențiere a încărcăturii microbiologice pe suprafețe, un echipament de evidențiere a încărcăturii microbiologice în aer și 50 de cărucioare multifuncționale, recomandate pentru sistemul de mopuri și lavete preimpregnate automat.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 12 martie 2024, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*