Au fost finalizate lucrările la Clinica de Oncologie Craiova

Au fost finalizate lucrările la Clinica de Oncologie Craiova. FOTO CJ Dolj

Consiliul Județean (CJ) Dolj continuă seria investițiilor în sănătate prin finalizarea lucrărilor de renovare și modernizare a clădirii în care funcționează Clinica de Oncologie și cea de Dermatologie.

Renovarea și modernizarea Clinicii de Oncologie are rolul să consolideze infrastructura medicală a județului, demonstrând angajamentul Consiliului Județean Dolj față de îmbunătățirea condițiilor de tratament și îngrijire a pacienților. Printre aspectele remarcabile ale acestor lucrări de modernizare se numără implementarea unor soluții inovatoare pentru creșterea eficienței energetice, reducerea impactului asupra mediului și creșterea stabilității structurale a clădirii. Clădirea dispune de sisteme cu panouri fotovoltaice în vederea utilizării surselor regenerabile, de recuperatoare de căldură cu eficiență ridicată. În plus, au fost efectuate lucrări conexe, dotarea cu două lifturi exterioare, realizarea unei scări metalice pentru evacuarea persoanelor în caz de incendiu, realizarea unei rampe noi pentru persoane cu dizabilități, recompartimentarea spațiilor aferente saloanelor și grupurilor sanitare.

Valoarea totală a proiectului este de 16.389.557,51 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*