Asociația Spitalelor, la prima întâlnire națională. Iată lista aspectelor discutate

Asociația Spitalelor. FOTO A.S.
Asociația Spitalelor. FOTO A.S.

Asociația Spitalelor Municipale, Orășenesti, Monospecialitate (ASMOMDC) a organizat, la București, o primă întâlnire.

Această Asociație a fost înființată in urma nevoii de răspuns la problemele curente pe care le întâmpină unitățile spitalicești reprezentate.

Cu această ocazie, au fost dezbătute aspecte cu privire la statutul Asociației, atragerea de fonduri europene nerambursabile de către spitale, nevoile de formare profesională și soluționarea problemelor întâmpinate prin împărtășirea bunelor practici.

“Asociația va fi o platformă de sprijin a membrilor săi si profesioniștilor din domeniu, in relația cu Ministerul Sănătății, ANMCS, Casele de Asigurări Județene. Un rol central in activitatea Asociației va fi sprijinirea membrilor de a accesa fonduri externe nerambursabile, la întâlnire fiind invitați si specialiști de la fonduri-structurale.ro.

La întâlnire au fost prezenți in jur de 60 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor publice centrale, județene, directori de DSP, actuali si foști manageri de spitale, directori medicali, directori financiari contabili, specialiști din sistemul sanitar, profesioniști care si-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși din experiența si activitatea lor”, a transmis Silviu Rusu, președintele Asociației Spitalelor din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*