Alexandru Rafila i-a premiat pe medicii rezidenți care au lucrat în ultimii doi ani sau continuă să lucreze la Ministerul Sănătății

FOTO Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila i-a premiat, astăzi, 31 august 2022, medicii rezidenți care au lucrat în ultimii doi ani, sau continuă să lucreze, în cadrul Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății a mulțumit tinerilor medici pentru efortul depus și i-a îndemnat să sprijine in continuare instituțiile publice din domeniul sanitar.

Alexandru Rafila a discutat cu medicii rezidenți prezenți la întâlnire și despre problemele cu care ei se confruntă și a promis sprijinul său în rezolvarea dificultăților profesionale.

Ministrul Rafila a subliniat, încă o dată, nevoia de a fi asigurate servicii medicale mai aproape de pacient, în zonele defavorizate, nevoia de dezvoltare a concursului de Rezidențiat pe post, asigurarea medicilor stomatologi în unitățile școlare, dar și în unitățile de primiri-urgențe

Câteva zeci de medici rezidenți de diferite specialități- sănătate publică, medicina de familie, stomatologie, medicina muncii, alergologie și dematologie au asigurat monitorizarea situației din unitățile sanitare si numărul îmbolnăvirilor de COVID-19, respectiv au sprijinit activitatea din diverse compartimente ale Ministerului Sănătății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*