Administrația Prezidențială marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

FOTO HaticeEROL

Administrația Prezidențială se alătură și în acest an campaniei de conștientizare a provocărilor cu care se confruntă persoanele diagnosticate cu tulburări de spectru autist și familiile acestora.

Astfel, pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, în această seară, începând cu ora 20:00.

Administrația Prezidențială salută eforturile societății civile de a contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu autism și susține promovarea unor politici inclusive, care să permită celor afectați să își atingă potențialul maxim.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*