Zentiva România primește, pentru a treia oară consecutiv, certificarea Top Employer, confirmând angajamentul companiei față de angajați

Simona Cocoș. FOTO Free comm

Grupul Zentiva în România, lider de piață local în volume pe segmentul medicamentelor generice*, a primit certificarea Top Employer pentru al treilea an consecutiv, această certificare fiind o confirmare a  angajamentului companiei față de nevoile și aspirațiile pe care le au angajații, precum și a nivelului excepțional de bune practici ca angajator. Zentiva a dezvoltat și continua să susțină  o cultură centrată pe oameni, adăugând noi valori și principii care o transformă într-o organizație modernă, dedicată angajaților, pacienților, partenerilor și comunităților.

Top Employer Institute este o autoritate respectată la nivel mondial care recunoaște și recompensează calitatea în domeniul resurselor umane, al leadershipului și al managementului. Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acest sondaj acoperă șase domenii de resurse umane cu 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Achiziția talentelor, Învățarea, Diversitatea, Egalitatea și Incluziunea, Bunăstarea și multe altele.

„De peste 60 de ani sprijinim pacienții, cadrele medicale și angajații noștri dintr-o poziție de lider care ne onorează, dar ne și responsabilizează. Toate acestea au fost posibile datorită culturii dinamice și ambițioase a companiei; ne bucură tot ceea ce am realizat și ne îndreptăm atenția și energia către a construi un viitor sustenabil. Suntem orientați către a dezvolta cultura organizațională astfel încât echipa să fie motivată, implicată, să aibă oportunități de a crește profesional și personal”, a declarat Simona Cocoș, General Manager Zentiva România și Moldova.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a declarat: „Vremurile excepționale scot la iveală ce e mai bun în oameni și organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare Top Employers din acest an: performanțe excepționale din partea angajatorilor certificați Top Employers 2024. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv lumea resurselor umane. Suntem mândri să anunțăm și să premiem grupul de angajatori de top, orientați spre oameni, din acest an: Top Employers 2024.”

Top Employer Institute a fost fondat în urmă cu mai bine de 30 de ani, timp în care peste 2.052 de companii din 121 de țări/regiuni au primit această certificare.

În România, grupul Zentiva reunește companiile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A. și Labormed Pharma Trading S.R.L. (fosta Alvogen România S.R.L.). Grupul este un furnizor important de medicamente generice care acoperă peste 15 arii terapeutice, inclusiv terapia durerii, urologie, gastroentorologie, reumatologie și arii strategice precum oncologie, aparatul cardiovascular, diabetul și sistemul respirator.

În cadrul grupului Zentiva sunt angajate aproximativ 1.350 de persoane, dintre care circa 850 în operațiunile industriale (producție). Grupul Zentiva este liderul pieței de medicamente generice din România (în volum și valoare).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*