Webinar despre interferențe metabolice, cardiovasculare și renale în managementul diabetului zaharat

Control pentru diabet. FOTO PhotoMIX-Company
Control pentru diabet. FOTO PhotoMIX-Company

A doua ediție a webinarului Interferențe metabolice, cardiovasculare și renale în managementul diabetului zaharat are loc pe 31 martie 2022 . Acesta se va desfășura online pe platforma Webex Cisco.

Evenimentul este susținut de publicația DRnewswww.drnews.ro

Abordarea unitară a îngrijirii pacientului cu Diabet Zaharat tip 2 ce implică aspectele cardiologice, renale, și metabolice va fi realizată în cadrul evenimentului organizat online de Societatea Română de Medicină Internă “Interferențe metabolice, cardiovasculare și renale în managementul diabetului zaharat” în data de 30 martie 2022.

Pornind de la faptul că pacienții cu diabet zaharat și cu complicații cronice au nevoie de o abordare holistică prin depășirea granițelor între specialitățile medicale pentru a oferi un management integrat, apare noul concept interdisciplinar, care va fi pe larg discutat de personalități marcante ale Școlii de Medicină din România.

Societatea Română de Medicină Internă în parteneriat cu Ella Congress & Events organizează acest eveniment pentru medici interniști, medici de familie, medici de diabet, nutriție si boli metabolice, medici cardiologi, medici specializați pe nefrologie și gastroenterologie.

Societatea de Medicină Internă a organizat congrese naționale in 1965, 1969 si 1972 si conferințe anuale, unele cu teme din diverse specialități derivate. În perioada 1949 – 1951 Societatea Română de Medicină Internă a editat Revista Științelor Medicale care devine în 1951 Revista de Medicină Internă și în 1954 Medicina Internă.

Înscrierile se fac la această adresă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*