Together for the children of Ukraine | Împreună pentru copiii din Ucraina – eveniment caritabil

Eveniment caritabil pentru copiii din Ucraina

În România, de la declanșarea conflictelor armate, la nivel național, au intrat 469.284 de persoane, dintre care aproximativ o treime sunt copii. Salvați Copiii a oferit pentru 16.499 de persoane, dintre care 9.172 de copii ucraineni și 7.327 de adulți (femei, vârstnici, bărbați cu derogare medicală, familii extinse), alimente de bază, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, pampers, suzete, biberoane, cărucioare, port-bebeuri, termosuri cu apă caldă, jucării, pături și alte produse de imediat ajutor, cartele telefonice oferite gratuit de companiile de telefonie mobilă, suport emoțional, traducere și consiliere informațională – materiale de informare în limba ucraineană (informații despre procedura de azil, mijloace de călătorie, spitale, harta și adresele centrelor pentru solicitanții de azil etc.).

Pentru a aduce o rază de speranță pe chipul celor mici, bucureștenii sunt așteptați la un concert-maraton caritabil ce va avea lor pe data de 27 martie.

Evenimentul va avea loc în Control Club din București (Strada Constantin Mille, nr. 4) și va începe la ora 16:00.

Rând pe rând, pe scenă vor urca formațiile: RoadkillSoda, Oigăn, The Amsterdams, om la lună, Ana Coman, Domnul Victor și StelaLuna.

„Ultimele săptămâni ne-au pus în fața unor evenimente auzite până acum doar în lecțiile de istorie. Nu sunt doar povești, sunt toate fapte reale. Este ceva de care încercăm să ne ascundem sau să fugim. Dar nu o facem. Suntem aici, suntem împreună și vrem să ajutăm și să aducem o doză dublă de iubire, un munte de optimism și o rază de speranță pe chipul celor mici. Suntem împreună pentru copiii din Ucraina! Pe 27 martie, ne adunăm în Club Control ca să strângem cât mai multe fonduri alături de cei de la Salvați Copiii. Țin să le mulțumesc celor 7 trupe care au acceptat fără ezitare să ia parte la acest demers.” – a declarat Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

„Peste 100 de copii au fost uciși în războiul din Ucraina și sute de mii de copii ucraineni au fost obligați să-și părăsească locuințele, școala, țara și să se refugieze în țările vecine. Este o dramă de proporții, fără precedent în istoria recentă. Cel mai adesea, acești copii ajung în România speriați, neînțelegând ce li se întâmplă și când vor putea să se întorcă acasă. Au nevoie de sprijin umanitar urgent, dar și de asistență psiho-emoțională, pentru a face față. Echipele Salvați Copiii sunt din prima zi pe teren, în toate centrele de refugiați și la punctele de trecere a frontierei cu Ucraina și Rep. Moldova, pentru a acorda asistență umanitară”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Salvați Copiii.

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-together-for-the-children-of-ukraine

Categorii de preț (pur simbolice):

70 lei – rază de speranță

90 lei – munte de optimism

110 lei – doză dublă de iubire

Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate către Salvați Copiii pentru campania: https://www.salvaticopiii.ro/ce-facem/protectie/protectia-copiilor-refugiati/sprijin-pentru-ucraina

Cei care nu pot participa la eveniment sau vor să doneze mai mult o pot face direct prin virament bancar în contul Salvați Copiii România: RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005 (lei) sau prin SMS la 8827 cu textul SALVEZ, valoarea 2 euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*