Todor Kesimov este noul Country Manager al companiei bio-farmaceutice Takeda România

Todor Kesimov, noul Country Manager al Takeda România. FOTO PPA PR

Compania bio-farmaceutică Takeda România anunță numirea în funcție a unui nou Country Manager pentru operațiunile din România. Începând cu 1 ianuarie 2023, rolul va fi preluat de Todor Kesimov, care activează în cadrul companiei încă din 2012.

Cu o carieră de 10 ani în cadrul companiei, aceasta a ocupat până recent funcția de Country Manager în Bulgaria. Todor Kesimov și-a început activitatea în cadrul Takeda în calitate de Business Controller România și Bulgaria. În cadrul Takeda a mai ocupat și funcția de Director Financiar în regiunea Balcanilor. Până recent, a îndeplinit rolul de Country Manager interimar pentru România în timp ce coordona și activitatea din Bulgaria. Todor Kesimov este membru al consiliului de administrație al Asociației Bulgare a Producătorilor de Produse Farmaceutice bazate pe Cercetare (ARPharM) și, de asemenea, al Asociației de Afaceri Japonezo-Bulgare (JBBA).

„Sunt încântat și onorat să mă realătur talentatei echipe Takeda România și să continuăm să parcurgem împreună drumul către o îngrijire mai bună a pacienților. Aștept cu nerăbdare să contribui la îndeplinirea ambițiilor îndrăznețe ale Takeda din următorii ani, respectiv de a continua să impulsionăm inovația în cele 4 arii terapeutice majore – oncologia, gastroenterologia, hematologia și bolile rare”, a declarat Todor Kesimov, noul Country Manager al Takeda România.

Noul Country Manager Takeda vorbește fluent, pe lângă bulgară, engleză și rusă și deține o diplomă de BA (Hons) în Studii Internaționale de Afaceri și Management obținută la Regent’s Business School, Londra.

“Am încredere că implicarea și profesionismul demonstrat în cadrul companiei în ultimii peste 10 ani îl vor ajuta pe Todor să ducă mai departe cu succes misiunea noastră de a îmbunătăți viețile pacienților prin acces la terapii inovatoare. De asemenea, aș vrea să profit de această ocazie să îi mulțumesc Cristinei Barbu, care a ales un alt drum în carieră, pentru leadership și contribuția semnificativă adusă în cadrul companiei din rolul de Country Manager pe care l-a ocupat până recent”, a declarat Kieran Leahy, Takeda Eastern Europe Head.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*