Succesul proiectelor caritabile Crosul OncoHelp și Gala Dovleacul Roz: 40 de infuzomate achiziționate pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților oncologici

40 de infuzomate achiziționate pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților oncologici. FOTO Asociația OncoHelp

45.000 de euro este suma strânsă în acest an ca urmare a derulării celor două proiecte devenite deja tradiție în activitatea Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp. Banii obținuți din donații au fost folosiți pentru achiziționarea infuzomatelor, acele pompe volumetrice necesare pentru administrarea cu precizie a tratamentelor perfuzabile. Infuzomatele reprezintă un sistem integrat de control al tratamentului administrat, limitând posibilele erori și oferind o și mai mare siguranță pacientului.

„Misiunea Asociației OncoHelp a fost întotdeauna ghidată de angajamentul luat pentru îmbunătățirea tratamentului și, implicit, a calității vieții pacienților noștri. Cu fiecare proiect pe care îl derulăm, ne propunem să aducem o schimbare semnificativă în îngrijirea pacienților oncologici. Cele două proiecte, Crosul OncoHelp și Dovleacul Roz nu au fost doar campanii de strângere de fonduri, ci expresii ale solidarității și empatiei față de cei afectați de această boală cumplită.

Ele au adus împreună comunități, au stârnit conștiința publică și au subliniat importanța sprijinului colectiv în fața provocărilor cu care se confruntă pacienții noștri. Infuzomatele nu reprezintă doar un dispozitiv medical, ci reflectă susținerea pe care comunitatea din Timișoara, și nu numai, o oferă celor care luptă cu această boală.

Această achiziție nu este doar un pas înainte în modernizarea dotărilor medicale, ci și o manifestare a implicării fiecărui donator și participant la aceste proiecte, într-un efort comun de a face o diferență reală. Mulțumim fiecărui susținător, sponsor, donator și participant la cele doua proiecte care au făcut posibilă această achiziție”, spune prof. dr. Șerban Negru – președinte Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Aparatele au fost deja montate lângă fiecare fotoliu pe care stau pacienții pentru administrarea tratamentului chimio și suportiv, în zona spitalizării de zi.

„Suntem recunoscători comunității care a susținut de fiecare dată proiectele noastre. Această achiziție nu este doar un pas înainte în îmbunătățirea condițiilor de tratament, ci reprezintă o investiție în binele și sănătatea pacienților noștri. Infuzomatele vor spori eficiența tratamentelor și vor contribui semnificativ la confortul bolnavilor, oferindu-le șansa unei vieți mai bune. Infuzomatele nu sunt doar dispozitive medicale, ci instrumente vitale pentru administrarea corectă și eficientă a tratamentelor oncologice. Ele facilitează adaptarea tratamentelor la nevoile individuale ale fiecărui pacient, asigurând o îngrijire personalizată și de înaltă calitate. Prin aceste proiecte, am reușit să demonstrăm că, atunci când ne unim, putem face lucruri remarcabile.”, spune dr. Valeriu Borugă – manager Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp

Această achiziție face parte din planul de dezvoltare continuă a serviciilor medicale pe care Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp le oferă pacienților oncologici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*