Steffen Saltofte numit CEO al grupului Zentiva

Steffen Saltofte. FOTO Freecomm

Zentiva are plăcerea de a anunța numirea lui Steffen Saltofte în rolul de Chief Executive Officer (CEO) ca succesor al lui Nick Haggar cu efect din 2 mai 2023. Nick Haggar rămâne în Comitetul Consultativ Zentiva ca membru neexecutiv.

Steffen Saltofte a fost CEO al companiei Acino din 2012 până în 2022. El are experiență strategică și operațională bogată obținută în multinaționale și companii cu creștere rapidă și va avea ca obiectiv accelerarea afacerii Zentiva. Steffen va avea sediul la Praga.

„Sunt încântat să mă alătur Zentiva, o companie cu o experiență puternică în dezvoltarea afacerii și orientarea către clienți. Împreună vom continua această poveste de creștere, aducând medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, oamenilor din întreaga Europă și nu numai. Sănătatea și accesul la medicamente sunt mai importante ca niciodată și sunt pe deplin angajat în misiunea Zentiva.” a declarat Steffen Saltofte.

Comitetul Consultativ Zentiva, acționarii și angajații doresc să-i mulțumească lui Nick Haggar pentru activitatea sa din ultimii patru ani în calitate de CEO. Viziunea, inspirația și determinarea lui Nick de a crea o companie farmaceutică europeană de înaltă performanță, incluzivă și durabilă a ajutat Zentiva să își dubleze afacerea în ultimii patru ani. Nick se va alătura Comitetului Consultativ Zentiva și este încântat să sprijine dezvoltarea viitoare a Companiei ca neexecutiv.

Peste 100 de milioane de oameni au încredere în medicamentele Zentiva pentru a își îngriji afecțiunile în fiecare an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*